17.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Aladrović o Poliklinici: Ako je netko prekršio ovlasti, neće imati našu zaštitu

Aladrović o Poliklinici: Ako je netko prekršio ovlasti, neće imati našu zaštitu

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović nakon sjednice Vlade komentirao je odluku suda o zabrani pisanja tekstova o šefici Poliklinike za zaštitu djece i mladih, Gordani Buljan Flander.

“Izuzimam se od komentiranja sudske odluke. Politika naše Vlade je takva da ne želimo imati bilo kakvu cenzuru, ona nije društveno prihvatljiva. Uloga medija je preispitivati što radimo mi na javnim pozicijama i tu poziciju medija nikad ne treba ugrožavati”, rekao je Josip Aladrović.

Kazao je da je ministarstvo imalo nešto pritužbi, a o svemu tome je proveden nadzor. “Po saznanju o intervjuu koji je podigao prašinu, odmah smo reagirali s izvanrednim nadzorom i tako ćemo i ubuduće postupati.”

“U našem su fokusu centri za socijalnu skrb, a za sam rad Poliklinike kao zdravstvene ustanove naše ministarstvo nema ingerenciju. Javnost je podijeljena u slučajevima, a mi ćemo utvrditi činjenice ne osuđujući nikoga unaprijed. Ako je netko prekršio ovlasti, neće imati zaštitu s naše strane”, dodao je, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike