21.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Užas u BiH: Navijači prekinuli utakmicu prve lige pa zapalili sucu automobil...

Užas u BiH: Navijači prekinuli utakmicu prve lige pa zapalili sucu automobil u tunelu

Utakmica između Veleža i Borca u sklopu prve lige Bosne i Hercegovine prekinuta je u 81. minuti zbog ulaska navijača Veleža na teren.

Domaći navijači bili su nezadovoljni suđenjem glavnim sucem Sabrijom Topalovićem pa su odlučili prekinuti utakmicu, a ona više nije nastavljena.

Pravi kaos dogodio se tek kasnije. Glavni sudac, njegov pomoćnik i delegat napadnuti su u tunelu. Napadači su ih presreli, palicama razbili prozore i ubacili nekoliko baklji. Automobil je izgorio, a osobe iz automobila uspjele su se spasiti.

“U utorak navečer, oko 23:45 sati u tunelu Lendava presreteno je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S. T. (1983.) i A. A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše tjelesne ozljede zadobila je osoba A. A., kojoj je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobjegli u vozilu marke Golf”, rekli su iz policije za Klix.ba.

Domaći navijači su poludjeli nakon što je prema njihovom mišljenju sudac propustio dosuditi penal za Velež, a bunili su se i zbog prekršaja za Borac nakon kojeg je pao gol, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike