3.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stanković najavio novog gosta, odmah se zaredali komentari gledatelja: Šteta što ne...

Stanković najavio novog gosta, odmah se zaredali komentari gledatelja: Šteta što ne može povesti suprugu

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik HRT-ove emisije ”Nedjeljom u 2”, otkrio je tko mu ove nedjelje stiže u goste. Riječ je o znanstveniku Gordanu Laucu, članu Vladina Znanstvenog savjeta.

“Ajajajaja! Gordan Lauc Nu2 (čak se i rimuje)”, napisao je Stanković uz najavu. Ispod objave odmah su se zaredali komentari pratitelja. “E, ovo bi moglo biti zanimljivo”, “Šteta što ne može povesti suprugu”, “Znači, teme… korona, pandemija, plandemija, maske, cjepiva, pa onda malo dekoltei Vlatke Zoldoš i njezini stavovi o “biološki besmislenim odnosima”, LGBTIQ u znanstvenim krugovima i kako njih dvoje to ustvari vole, cijene, poštuju, no eto. Boring…”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Laucova životna partnerica Vlatka Zoldoš nedavno je dospjela u fokus javnosti nakon što su objavljene njezine fotografije u kupaćem kostimu. Iako su joj 53 godine, Vlatka je mnoge oduševila besprijekornom linijom, ali i izjavom da je njezino tijelo neprimijenjeno te da u pedesetima izgleda jednako kao i u dvadesetima, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike