16.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Prodavačica na kiosku navodno prepoznala nepoznatu ženu: Svako ljeto dolazi, zna hrvatski

Prodavačica na kiosku navodno prepoznala nepoznatu ženu: Svako ljeto dolazi, zna hrvatski

Još uvijek nije poznat identitet žene pronađene na Krku. Ženu su u nedjelju 12. rujna spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć.

Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom. Ekipa RTL-ove Potrage je doznala da je tijekom jutra na predjelu obale, dosta udaljenom od mjesta gdje je nepoznata žena nađena, policija pronašla njezin ruksak.

Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca. Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.

No prodavačica s obližnjeg kioska tvrdi kako žena navodno priča i hrvatski jezik, javlja Večernji list. Prodavačica u kiosku u Krku je kazala kako joj pronađena žena izgleda poznato jer je osoba sličnog izgleda dolazila kod nje kupovati, no da ne može biti sigurna da je riječ o istoj osobi.

Kako kaže, dolazi svako ljeto na Krk i uvijek je sama. Kad je kupovala kod nje, govorila je hrvatski, a znala se voziti i autobusom na linijama po otoku, prenosi RTL.

Misterij na Krku: Građani pokušavaju pomoći, ali i dalje nitko ne zna tko je pronađena žena. O slučaju se raspisali i britanski mediji

Najnovije

Još iz rubrike