6.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vikend rekorder: 58-godišnjak vozio bicikl s 4,84 promila alkohola u krvi

Vikend rekorder: 58-godišnjak vozio bicikl s 4,84 promila alkohola u krvi

Policijski službenici svih policijskih uprava, proteklog vikenda, od 17. do 19. rujna 2021., godine utvrdili su ukupno 4306 prekršaja.

U policijsku akciju je bio uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa: uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, uređaji za nadzor brzine, testeri za droge…

Utvrđeno je sveukupno 4306 prekršaja. Bilo je 380 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija alkohola u krvi zabilježena je kod – biciklista.

”U 18:05, u Ulici Krste Hegedušića u Hlebinama, kod 58-godišnjeg vozača koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 4,84 promila zabilježena je najveća koncentracija alkohola u krvi”, izvijestili su iz PU koprivničko-križevačke.

Policija ponavlja da će pozornost posvećivati nadzoru brzine kretanja, upravljanja pod utjecajem opojnih sredstava, prijevoza djece vozilima, korištenju sigurnosnog pojasa i mobitela, kao i nadzoru vozača mopeda, motocikala i bicikala te recidivista, kojih je proteklog vikenda bilo 26, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike