13.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Novi detalji o zločinu u tramvaju br. 6: I otac Siniše V....

Novi detalji o zločinu u tramvaju br. 6: I otac Siniše V. bio je žrtva ubojstva potkraj 80-ih

Zagrebačka policija još traga za nepoznatim ubojicom Siniše V. (52).

Policija je uspjela rekonstruirati da je on u subotu ujutro bio u priključnom vozilu tramvaja broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot – Most mladosti i da je u 8.55 sati jedna putnica obavijestila ostale putnike, a oni potom vozača da je u priključnom vozilu muškarac bez svijesti.

Vozač je zaustavio tramvaj, a putnici su pokušali pomoći teško ozlijeđenom muškarcu. Kad su uočili da je ozlijeđen, netko je pozvao Hitnu medicinsku pomoć i policiju.

Međutim, Hitna pomoć mogla je samo ustanoviti smrt, a zbog sumnje u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika i policija obavili su očevid.

Ustanovljeno je da je netko nepoznat oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.

Kako se pak neslužbeno doznaje, i otac Siniše V. je potkraj 80-ih bio žrtva ubojstva.

Dnevnik Nove TV pak neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odavao skitnji. Isti medij javlja kako je žrtva ubijena nožem.

Fotoreporter Jutarnjeg je tijekom policijskog očevida snimio oštri predmet nalik na mačetu koji je bio uz tramvajsku prugu, nekoliko desetaka metara od samog tramvaja u kojem je pronađeno tijelo, ali u krugu koji je radi očevida bio ograđen policijskom trakom. Zasad nije poznato je li tim predmetom počinjeno ubojstvo, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike