13.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Misterij na Krku: Građani pokušavaju pomoći, ali i dalje nitko ne zna...

Misterij na Krku: Građani pokušavaju pomoći, ali i dalje nitko ne zna tko je pronađena žena. O slučaju se raspisali i britanski mediji

Još uvijek se ne zna identitet žene pronađene na Krku. Građani policiji dojavljuju informacije, a o misterioznom slučaju raspisali su se i engleski mediji.

Žena koja govori engleski pronađena na Krku prije nekoliko dana još uvijek je u bolnici, a policija radi na utvrđivanju njezina identiteta, potvrdili su nam iz primorsko-goranske policije.

”Javljaju se građani i dostavljaju informacije. Zasad još nema promjena u slučaju, nije utvrđen njezin identitet. Gospođa je još uvijek u bolnici”, dodaju iz policije.

O ovom misterioznom slučaju raspisali su se i britanski mediji. The Sun i Daily Mail pišu o “misteriju žene pronađene na hrvatskom otoku koja savršeno govori engleski, ali se ne sjeća vlastitog imena”. Pišu da ju je prvi primijetio ribar koji ju je vidio kako maše pa je pozvao pomoć. Prenijeli su i riječi mještana koji su ispričali da je žena pronađena na nepristupačnom terenu.

Žena je na Krku pronađena 12. rujna, a dosad je utvrđeno da ima oko 60 godina. Srednje je tjelesne građe i visoka je 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju.

U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu s bijelim prugama i kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir ružičaste boje.

Policija moli građane koji imaju informacije o ženi s fotografija da ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-pošte na adresu primorsko-goranska@policija.hr., piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike