Bačić o odnosu Milanovića i Grabar-Kitarović: Bilo je neslaganja

U ponedjeljak se u Središnjici HDZ-a u Zagrebu održava zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a putem video linka nakon čega je izjavu dao predsjednik saborskog Kluba HDZ-a Branko Bačić.

Osvrnuo se na put Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović u SAD. Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović otputovao je u petodnevni posjet SAD-u, a tamo mu se pridružila i Kolinda Grabar-Kitarović.

“Znam iz medija da je Milanović pozvao prethodnicu na zajedničko sudjelovanje tijekom njegovog službenog posjeta sjednici UN-a. Čuo sam da se radi o privatnoj posjeti Grabar-Kitarović. O tome ćemo znati više po njihovom povratku iz Amerike i onda će vjerojatno dati odgovor oboje”, rekao je Bačić.

“Ne bih ulazio u ocjenu rada predsjednika Milanovića. Sjećam se kada je ona bila predsjednica,a on premijer, tu je često puta bilo neslaganja i nerazumijevanja. Ako ana, kad je u pitanju međunarodna politika, imaju iste stavove, ja u tome ne vidim ništa sporno ni suspektno”, dodao je Bačić.

Komentirao je i službeno učlanjenje Ivana Penave u Domovinski pokret.

“To je bilo za očekivati iz svega što je Penava posljednjih mjesec dana govorio i zastupao. O tome hoće li biti predsjendik DP-a, to će se morati on i DP izjasniti”, rekao je Bačić, piše N1.

Share This Article