3.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije...

Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

Zdravko Čolić slovi kao veliki zavodnik, a svi su se iznenadili kada je priznao da se spetljao s članicom nekoć najpopularnije grupe na svijetu.

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, Zdravko Čolić, 1973. godine je u Luksemburgu predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu pjesmom “Gori vatra”. Frida Lyngstad te je godine bila prateći vokal švedskoj senzaciji ABBA, a zbog susreta s njom Čolić je umalo zakasnio na svoj nastup.

“Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to”, ispričao je Čolić jednom prilikom, prenosi Tportal. “A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani”, dodao je pjevač.

Navodno je kasnije i promijenio priču, no 1997. godine je iznenadio sve kada je priznao da se spetljao s Fridom. Točne detalje o romansi s članicom jedne od najpopularnijih grupa svih vremena znaju samo njih dvoje, a Zdravko Čolić je već 20 godina u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike