4.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zbunjena zbog nalaza: Izvadila sam krv i javili su mi kako nalaz...

Zbunjena zbog nalaza: Izvadila sam krv i javili su mi kako nalaz pokazuje da sam trudna iako godinu dana nisam imala odnose

Nedavno je TikTok korisnica Samantha Gibson u svom videu ispričala kako se šokirala kad su joj iz medicinskog laboratorija javili da je trudna, iako više od godinu dana nije imala spolne odnose, prenio je The Sun.

Kad je čula tu ”sretnu vijest”, pomislila je kako mora biti riječ o pogrešci, da se netko zabunio, a njen je video na društvenoj mreži zbunio mnoge, pa je pregledan gotovo milijun puta, sa stotinama komentara u kojima je većina tražila detalje o njenoj ”bezgrešnoj trudnoći”.

– Nalaz krvi pokazao je trudnoću, a znala sam da se nisam seksala najmanje godinu dana, možda i više – rekla je i objasnila da je krv odlučila izvaditi jer je tih dana imala česte vrtoglavice i probadajuće bolove trbuhu, tako jake da se ne bi mogla ni pomaknuti…

– Otišla sam svom liječniku koji mi je savjetovao da izvadim krv, a kad su me nazvali iz laboratorija, rekli su mi da su mi hormoni trudnoće jako visoki… – kaže Samantha.

Budući da ih je, kaže, uvjeravala kako sigurno nije trudna, a oni nju da sigurno jest, predložili su joj da još jednom izvadi krv, da provjere o čemu je riječ – Opet sam izvadila krv i čekala rezultate, no nikad mi se nitko nije javio – rekla je, sada potpuno sigurna da nije trudna jer je od tada već prošlo nekoliko mjeseci.

Pretpostavlja, kaže, da su u laboratoriju pomiješali nalaze, a ona mora opet k liječniku na daljnja testiranja jer i dalje ima jake bolove u trbuhu.

– Mislim da bih taj trenutak imala srčani da mi tako tvrde da sam trudna… – napisala je jedna pratiteljica, a Samantha joj je odgovorila kako je njoj bilo još gore jer joj je baka – koja je vrlo religiozna – stalno ponavljala kako je blagoslovljena…

– Ne mogu ni opisati kako sam bila zbunjena – dodala je, prenosi Večernji.

@gibson_sammi

Sorry I’m not the next Mary😭#fypシ #xyzabc #trending #viral #storytime

♬ original sound – Samantha Gibson

Najnovije

Još iz rubrike