3.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Otac u šoku, privela ga policija jer sa sinom grlio u vlaku....

Otac u šoku, privela ga policija jer sa sinom grlio u vlaku. Evo što se točno dogodilo

Ené Slawow (55) iz Njemačke stao je u šoku nakon što ga je policija privela i provjerila zbog toga što je iskazivao nježnost prema sinu u vlaku dok su putovali iz Rostocka u Hamburgu. Na kraju je sve dobro završilo, ali Slawow je i dalje šokiran zbog situacije u kojoj se našao, piše Fenix magazin.

Tako je rekao kako svog 7-godišnjeg sina jako voli te prema njemu iskazuje nježnost, često ga zagrli i mazi te otkrio što mu se dogodilo dok je putovao sa sa sinom u vlaku.

” Mlada žena je sjedila u vlaku preko puta nas. Igrao sam se sa sinom kao i inače, ali ovaj put smo se u šali pogurali, on me lagano udario a ja sam mu u šali rekao ‘ne u j…’. To je čula žena, sve je krivo shvatila i pozvala policiju”, ispričao je rekao je u šoku 55-godišnji otac, piše Feniks magazin.

Istaknuo je kako ne živi s dječakovom majkom, ali ona je potvrdila kako otac sa sinom ima normalan i prisan odnos. “Posve je normalno da je otac nježan prema svom sinu baš kao što je normalno i da to majka čini”, poručio je Slawow, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike