6.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Niti ovaj put nije reagirao Vučić nego njegov ministar, teško je izvrijeđao...

Niti ovaj put nije reagirao Vučić nego njegov ministar, teško je izvrijeđao Milanovića i Đukanovića

Srbijanski ministar unutarnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je na, kako je rekao, “provokacije iz Zagreba” odnosno izjave tijekom sastanka predsjednika Zoran Milanović s predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem u Zagrebu, javlja Tanjug.

Vulin je rekao da “dugo nije vidio toliko kompleksa na jednom mjestu”.

”Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu ‘mlataralo’ i ‘lupetalo’.Toliko kompleksa na jednom mjestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentiraju izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao”, kazao je Vulin.

Na susretu u Zagrebu Milanović je odmah na početku rekao da je Đukanović u Zagreb doputovao nakon što ga je on pozvao. Milanović je rekao da je susret dvojice predsjednika bio u planu odranije, ali da su ga ubrzali najnoviji događaji u Crnoj Gori:

“Uslijedio je nakon čudnih događaja na Cetinju.”

Đukanović je u Zagrebu rekao da se “u Crnoj Gori vodi bitka za sačuvanje neovisnosti” te republike, a Milanović je “dao punu podršku modernoj, građanskoj Crnoj Gori”, prenosi RTL.

VIDEO Đukanović: Cetinje je pokazalo da nemamo vladu koja štiti nacionalne interese; Milanović: Nakon izjave da su u Crnoj Gori Srbi ugroženiji nego u Pavelićevoj Hrvatskoj može samo “letjeti šaka”

Đukanović danas u Hrvatskoj, sastaje se s Milanovićem i Plenkovićem

Najnovije

Još iz rubrike