12.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno HDZ reagirao na pravosudnog papu Plenkovića i HDZ-a, sudca Mrčelu

HDZ reagirao na pravosudnog papu Plenkovića i HDZ-a, sudca Mrčelu

Mirela Ahmetović u četvrtak je na N1 televiziji prozvala premijera Andreja Plenkovića i HDZ da utječu na postupak izbora predsjednika Vrhovnog suda, a premijeru poručila da se čudi kako da na saborskom aktualcu nije postavio ogledalo ispred sebe. Sada su joj iz HDZ-a odgovorili.

“Što će iduće izmisliti u posrnulom i onemoćalom SDP-u? Hoće li kod glumačkog doajena Stjepana Kovača upisati tečaj plakanja kako bi pokušali bar malo podići svoj potonuli rejting? Očito još nisu shvatili da su na parlamentarnim izborima 2020. doživjeli debakl upravo zbog jeftinih populističkih štosova i ovakve malicioznosti koju gotovo svakodnevno demonstrira i gđa Mirela Ahmetović – trbuhozborka Peđe ‘Pobjegulje’ Grbina”, napisali iz iz HDZ-a.

“SDP-ovci su imali prigodu na aktualcu pitati što god žele premijera Andreja Plenkovića i članove Vlade, a ovakvo ex post plakanje po medijima svjedoči da su i sami svjesni koliko su njihove laži učinkovito i argumentirano pobijene u jučerašnjoj raspravi u Saboru”, pišu.

Ahmetović je, podsjetimo, tijekom jutra na N1 televiziji izjavila kako se čudi da premijer tijekom aktualnog sata u Saboru u srijedu nije ispred sebe postavio ogledalo kako bi se gledao dok govori. Optužila je njega i njegovu stranku da na sve načine pokušavaju spriječiti izbor kandidata za predsjednika Vrhovnog suda kojeg predlaže predsjednik Republike, a vladajućima je spočitnula i dvostruke kriterije, piše N1

Ahmetović: Pravosudni papa Plenkovića i HDZ-a je sudac Mrčela

Plenković nastavlja polemiku s Milanovićem oko VSRH: Bizarno mi je da na pitanje odgovori – Tko je ta osoba? To je iskaz nepoštovanja

VIDEO Plenkovićev sraz sa Sandrom Benčić: Dobronić Vam nije dobar zbog slučaja Agrokor, izazivate četvrti krug

Jandroković: U dilemi smo. Dobronić nije u potpunosti osoba koja bi mogla obavljati visoku dužnost predsjednika VSRH

Najnovije

Još iz rubrike