1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Cristiano Ronaldo se s obitelji odselio iz novog doma nakon tjedan dana,...

Cristiano Ronaldo se s obitelji odselio iz novog doma nakon tjedan dana, a razlog je urnebesan!

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo nedavno je potpisao ugovor s Manchester Unitedom do 2023. godine, a zbog toga je sa svojom obitelji potražio i novu vilu u kojoj će živjeti. No, nakon samo tjedan dana iselio se iz novog doma i prešao u drugu kuću, a razlog je urnebesan!

Naime, kako pišu strani mediji, Ronaldo, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihovo četvero djece preselili su se jer im je smetala buka koju su proizvodile ovce svojim blejanjem te su se uplašili za svoju sigurnost.

“Iako je imanje prekrasno i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je bilo ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je također bila i javna pješačka staza te cesta koja je pružala pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac kojemu je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica, pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova obitelj presele”, rekao je izvor.

Njihov novi dom u Cheshireu ima bazen, kinodvoranu i garažu u koju se mogu parkirati četiri automobila. Imanje je također osigurano nadzornim kamerama, električnim ulaznim vratima i pod konstantnim je nadzorom stražara. Ronaldo je ranije živio u blizini pa se ovdje osjeća kao kod kuće.

“Njegova djeca idu u privatnu školu i on se nada da će moći, jednom kad se stiša fama oko njegova povratka u Manchester United, izvesti Georginu na svoja omiljena lokalna mjesta”, otkrio je izvor, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike