14.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Patrijarh Porfirije prijavio Severinu zbog prijetnji? Severinina odvjetnica: Nemamo nikakvih saznanja o...

Patrijarh Porfirije prijavio Severinu zbog prijetnji? Severinina odvjetnica: Nemamo nikakvih saznanja o tome

Srpski mediji objavili su da je Severina navodno prijetila patrijarhu Porfiriju te ju je on, kako tvrde, prijavio DORH-u. Severinina odvjetnica Jasminka Biloš kazala je za DNEVNIK.hr da nemaju nikakvih saznanja o kaznenoj prijavi protiv pjevačice.

Pjevačica Severina Vučković navodno već mjesecima uznemirava srpskog patrijarha Porfirija i šalje mu prijeteće poruke, navode neki srpski mediji.

Patrijarh je, ističu dalje, sve prijavio DORH-u. Ovu je tvrdnju jučer iznio Srpski telegraf na svom portalu Republika te potom prenijeli i neki drugi tamošnji mediji.

Ističu da je navodno uznemiravanje počelo nedugo nakon što je Porfirije izabran za poglavara u veljači, a on je reagirao prije tri tjedna zato što ga je Severina počela zvati nakon što je prestao odgovarati i gledati poruke. Među ostalim, pišu kako je Severina navodno patrijarha oslovljavala s pope (“Pope, pope, družiš se s krimosima”).

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš kazala je da nemaju nikakvih saznanja o kaznenoj prijavi protiv pjevačice te istaknula kako ih iznenađuje da o tome pišu srpski mediji, a nitko od onih u Hrvatskoj nema informacija o tome. “Pitanje je li podnio kaznenu prijavu treba postaviti patrijarhu Porfiriju”, rekla je Biloš.

Njezin menadžer Tomislav Petrović zasad nije dostupan, a upit se poslao i DORH-u te će njihov odgovor Dnevnik.hr objaviti po prispjeću, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike