10.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Ima li koga na zahodu u avionu? Zaključao se u zahod na...

Ima li koga na zahodu u avionu? Zaključao se u zahod na međunarodnom letu, avion neplanirano sletio u Grazu

Sav problem sveo se na to da se putnik zaključao u zahod na letu s Cipra prema Zürichu i nije htio izaći. Nije se javljao na pozive posade i lupanje po vratima.

Švicarska agencija SDA prenosi da je uzrok neplaniranom slijetanju aviona Airbus A320 sa 134 putnika i članova posade u subotu u Grazu bio 51-godišnjak koji je u zahod otišao odmah nakon polijetanja s Cipra. I više nije izlazio. Nije se odazivao na pozive.

Tijekom cijelog leta u tišini je, kako proizlazi iz agencijskih vijesti, ignorirao sve signale s vanjske strane vrata.

“Opasne okolnosti policija nije utvrdila”, prenosi DPA policijski izvještaj od nedjelje, što upućuje na razloge zbog kojih je pilot odlučio sletjeti u Graz kako bi se tamo konačno riješila neizvjesna situacija.

Granična policija u Grazu izvijestila je da je putnik nakon slijetanja savršeno mirno izašao iz zahoda, da je “bio suradljiv”, da je bez problema pokazao svu svoju prtljagu, da čak niti u zahodu nisu pronašli nikakva oštećenja.

Avion je nastavio let 45 minuta poslije.

S putnikom je, pak, sve bilo u tolikoj mjeri u redu da mu je austrijska policija dopustila da ode. Vlakom, naravno. Zašto se tako dugo zaključao u zahod, niti jedna agencijska vijest ne navodi, pa se o razlozima – koji očito nisu kaznene prirode – može samo nagađati, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike