17.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kći naše glumice proslavila 30. rođendan, punila je medijske stupce događajima iz...

Kći naše glumice proslavila 30. rođendan, punila je medijske stupce događajima iz privatnog života, a sada živi skroz drugačije

Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan, a njezina joj je majka Mia Begović posvetila emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

Kćer naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan, a majčina čestitka na društvenim mrežama za tu priliku nije izostala.

Mia ne krije koliko je ponosna na svoju lijepu kćer, a na svom joj je profilu na Instagramu poželjela sve najbolje za njezin dan.

“Sretan ti rođendan, anđele”, napisala je uz fotografiju na kojoj Maja Lena pozira sređena u ljetnom izdanju.

“Sretan rođendan našoj ljepotici”, “Neka je najsretniji našoj ljepotici”, “Majuška predivna, ljubim vas cure moje”, “Nek joj se ispune sve želje u hrabrom koračanju kroz život”, poruke su Mijinih pratitelja u komentarima.

Inače, Maja Lena, koja je godinama punila medijske stupce događajima iz privatnog života, prije nekoliko se godina zbog karijere preselila na Korčulu i čini se da joj život uz more baš godi.

I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, povukla se iz javnosti i živi drugačijim životom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike