17.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Teške ozljede nakon napada psa: Dječak iz Josipdola zadržan u bolnici, liječnik...

Teške ozljede nakon napada psa: Dječak iz Josipdola zadržan u bolnici, liječnik nabrojao ugrizne rane

Do napada psa na dijete je došlo u petak u poslijepodnevnim satima kada je američki staford iskočio iz automobila i napao sedmogodišnje dijete.

Dječak je bio u pratnji oca, a zadobio je teške tjelesne ozljede. Zadržan je na liječenju u ogulinskoj bolnici, a nalazi se izvan životne opasnosti, izvijestila je reporterka Petra Buljan u Vijestima Nove TV.

”Zadobio je ugrizne rane na području lijeve stražnjice s defektom tkiva i tako dalje. Također ima ugrizne rane s lijeve strane, na području stijeke znači abdomena i prsnog koša. To je lakšeg tijeka tako da će biti sve u redu. Međutim, ova rana na području stražnjice je ipak za opservaciju i za liječenje – redovito previjanje i praćenje”, kazao je ravnatelj OB Ogulin Davor Vukelja.

Ovo je novi napad pasa. Podsjetimo, sredinom kolovoza tri psa pasmine rotvajler napala su 58-godišnju ženu u mjestu Herešinu kod Koprivnice.

Nesretna žena hranila je pse dok im je vlasnik bio na moru, a susjed koji je priskočio u pomoć rekao je da ga je dočekao stravičan prizor. “Nedugo nakon njenog dolaska ulicom je odjeknula stravična vika”, ispričao je susjed tada za lokalne medije.

U travnju ove godine, šestogodišnje dijete teže je ozlijeđeno kada je pas s kojim se igrao iznenadio skočio na njega i srušio ga na tlo, nakon čega je dijete prevezeno u riječku bolnicu s težim ozlijedama.

U pripremi je i novi pravilnik o opasnim psima, piše Dnevnik.hr

Horor u Josipdolu! Staford iskočio iz auta i napao sedmogodišnje dijete. Teško je ozlijeđeno

Najnovije

Još iz rubrike