14.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Hrgović nakon pobjede otkrio da će boksati svoj najveći meč: Već se...

Hrgović nakon pobjede otkrio da će boksati svoj najveći meč: Već se dogovara

Hrvatski boksač Filip Hrgović je u petak u Klagenfurtu meču pobijedio Crnogorca Marka Radonjića nakon prekida sudačkom odlukom u četvrtoj rundi.

Hrgović je došao do svoje 13. pobjede u karijeri i još nije izgubio.

”Čak me iznenadio, dečko ima tešku ruku. Mislio sam da će biti puno lakše, padao je nekoliko puta i dizao se. Mislim da je ovo najvrjedniji Crnogorac”, rekao je Hrgović za RTL nakon meča pa nastavio:

”On bi sigurno nastavio, trener mu je prekinuo, srčan je. Svaka mu čast što je prihvatio, što se borio ovako lavovski. Ja sam sretan, idemo dalje, 13. pobjeda je tu. Hvala svima, hvala navijačima. Idemo dalje.

”Mi nastavljamo svojim putem, borba za poziciju za izazivača po IBF verziji, to je u planu do kraja ove godine. Postoji puno imena na IBF ljestvici, Martin Bakole je mogući protivnik, mislim da su s njim pregovori već počeli, ne bih o imenima, puno se puta to raspalo, ne želim zezati naše navijače, kad bude službeno objaviti ćemo”, rekao je Hrgović.

Ako se borba protiv Bakole ostvari to će mu biti najveći meč u profesionalnoj karijeri. Bakole je odličan borac koji je pobjeđivao nekoliko jakih imena poput Mariusza Wacha, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike