Šprajc opako uzvratio hejteru koji mu je poručio da je “antipatično naporan, iskompleksiran i dosadan”

RTL

Unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji brojni građani s oduševljenjem su dočekali otvaranje unutrašnjosti kafića, a među njima je i Zoran Šprajc koji je jučer objavio i prvu fotografiju iz svog omiljenog kafića. Voditelj i urednik RTL Direkta potpuno otvaranje kafića obilježio je i humorističnom objavom na svom Instagramu.

“Konačno na svom mjestu. Prva cuga unutra. Predivno. Nigdje nikoga, nigdje ne mrdam, na WC ne idem, pravi sam epidemiološki uzor. Naravno, dezinficijens uvijek uz mene”, napisao je Šprajc.

Ispod objave odmah su se počeli nizati komentari. “Zoki, tu si pravi”, “Kako smo zgodnički i opušteni”, “Epidemiologija na nivou”, “Pratite ga za još zen savjeta! Zorane legendo!”, samo su neki od njih. U komentarima se javila i TV voditeljica Karmela Vukov-Colić. “Živio”, poručila mu je.

Ipak, bilo je i hejtera koji su se ispod fotografije odlučili obračunati s voditeljem. “Koga ti zanimaš… ti i tvoje guzičarenje… antipatično si naporan, iskompleksiran i dosadan…željan ‘pažnje’ i publiciteta. Ovo pišem jer mi je pun klinac onih morona koji svoje kilave uratke o ‘praćenju celebrityja’ useravaju u sve moguće i nemoguće portale… gori si i od one koja bi i dalje ‘iskakala iz paštete’…al’ više ne može, pa kaka po Twiteru”, poručio mu je jedan od hejtera.

Nije dugo trebalo da stigne i Šprajcov odgovor. “Hvala lijepa, vidim da vaše zanimanje i dalje imam, a to je najvažnije”, odgovorio mu je Šprajc i oduševio mnoge. “Ha-ha-ha, dao si mu volej u ne baš zdrav mozak”, nadovezao se još jedan komentator, piše Večernji.

TAGGED:
Share This Article