12.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bauk o uhićenju Posavca i Kovača: Ovo je vješto izveden manevar DORH-a....

Bauk o uhićenju Posavca i Kovača: Ovo je vješto izveden manevar DORH-a. Ta dva slučaja nemaju nikakvog doticaja

SDP-ov Arsen Bauk komentirao je današnje uhićenje međimurskog župana Matije Posavca kao i zahtjev za skidanje imuniteta, koje je Saboru podnio DORH, prijašnjem gradonačelniku Čakovca, sada saborskom zastupniku SDP-a Stjepanu Kovaču koji je također pod istragom. Bauk tvrdi kako te dvije priče nemaju nikakvog doticaja.

“I danas svjedočimo vješto izvedenom manevru Državnog odvjetništva i njihovom istančanom osjećaju za medijsku pripremu, političku ravnotežu i suptilni pritisak na sud. Žao mi je što i mediji, nadam se nesvjesno, u tome sudjeluju.

Dakle: slučaj župana Matije Posavca i zastupnika Stjepana Kovača nemaju nikakvog (slovima: nikakvog) međusobnog doticaja.

Objavljivanje zahtjeva za skidanje imuniteta, a bez konkretnog opisa o čemu se točno radi i spominjanje djela “trgovine utjecajem” trebalo bi poslužiti za dodatno garniranje korupcijske priče u kojoj eto sudjeluje i jedan član SDP-a.

Kolega Kovač, ako se dokaže da je kriv, odgovarat će i bit će kažnjen. Za nekakve lažne SMS-ove. O tome se ovdje radi”, napisao je na svom Facebook profilu, piše RTL.

Velika akcija USKOK-a u Međimurju: Uhićeno šest osoba, među njima i župan Matija Posavec, pod istragom SDP-ov saborski zastupnik

SDP-ovac Kovač: Bilo bi lijepo da znam ako me misle uhititi; Neslužbeno, sumnjiči ga se da je prijetnje smrću zbog kojih je plakao pred kamerama – inscenirao

Najnovije

Još iz rubrike