8.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO Jeziva scena: Djevojčica sjedi na rubu zgrade nakon eksplozije koja je...

VIDEO Jeziva scena: Djevojčica sjedi na rubu zgrade nakon eksplozije koja je uništila stan, prestravljeni očevici govorili joj da miruje

Vatrogasce u ruskom gradu Noginsku nedaleko Moskve dočekao je jeziv prizor. Djevojčica je nakon eksplozije plina koja je raznijela cijeli stan ostala sjediti na rubu zgrade, na fasadi.

U prvim minutama nakon eksplozije, očevici su ohrabrivali djevojčicu koja je sjedila zarobljena na fasadi: “Djevojčice, sjedi, sjedi, sjedi”. Tako su je zatekli i vatrogasci koji su je spasili.

Do eksplozije plina došlo je u srijedu u stambenoj zgradi od devet katova. U eksploziji su poginule dvije osobe, a oštećeno je više stanova, objavile su lokalne vlasti.

Nakon eksplozije, ostale su velike rupe nastale na vanjskim zidovima zgrade u Noginsku, 50 kilometara istočno od Moskve. Krhotine zidova i stvari iz stanova razbacane su po tlu, piše Reuters.

“Prema preliminarnim podacima, pet je osoba ozlijeđeno, a dvije osobe su poginule. Radi se o muškarcu i ženi”, objavile su vlasti.

Srušili su se zidovi na tri kata zgrade, pet stanova je oštećeno, a evakuirane su 173 osobe. Među ozlijeđenima je i dvoje djece, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike