18.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Pokušao silovati 20-godišnjakinju: Radnici koji su je spasili sad moraju odgovarati jer...

Pokušao silovati 20-godišnjakinju: Radnici koji su je spasili sad moraju odgovarati jer su pretukli napadača

Muškarac iz Rumunjske (38) uhićen je u subotu u njemačkom Brettenu zbog sumnje za pokušaj silovanja i nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda 20-godišnjoj djevojci, piše Fenix magazin.

On je optužen da je u petak navečer u smještajnom objektu za tvorničke radnike u Brettenu pokušao s nožem u ruci prisiliti 20-godišnjakinju djevojku na spolni odnos protiv njezine volje, piše Fenix magazin.

Mlada žena se najprije branila i pobjegla prema kuhinji. Optuženi je potrčao za njom i gurnuo je tako da je ona pala na kuhinjska vrata te pretrpjela različite posjekotine.

Nakon dozivanja u pomoć, mladoj ženi je pomoglo nekoliko radnika iz smještajnog doma koji su, čuvši što se dogodilo, pretukli 38-godišnjeg Rumunja.

Nakon dolaska policije, utvrđeno je kako napadač ima ozbiljne tjelesne ozljede koje su zahtijevale liječenje u bolnici, piše Fenix magazin.

Optuženi je potom odveden u pravosudnu bolnicu, a postupak je pokrenut i protiv nekoliko radnika zbog sumnje da su napadaču iz Rumunjske nanijeli opasne tjelesne ozljede, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike