15.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Maja Šuput poslije duge pauze izbacila novu pjesmu koju je među...

VIDEO Maja Šuput poslije duge pauze izbacila novu pjesmu koju je među prvima komentirala Celzijus, poslušajte što je pripremila!

Maja Šuput poslije dugo vremena predstavlja novu pjesmu koja nosi ime ”Ženo draga”.

Maja Šuput je i ovaj put pripremila iznenađenje.

”Ženo draga” nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično”, izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena.

Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i ” Istarska pustinja ” nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij- kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

”Ženu” je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić, kojoj se Maja ovom prilikom zahvaljuje od srca na fenomenalnoj glumi. Kako nas Maja nikada ne ostavi ravnodušnima vjerujem da ćete uživati u pjesmi i tekstu, te upečatljivom videu koji ih prati, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike