24.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Bišćan: Nisam siguran da će puno ekipa ovdje osvojiti tri boda

Bišćan: Nisam siguran da će puno ekipa ovdje osvojiti tri boda

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Igor Bišćan bio je zadovoljan pobjedom na teškom gostovanju u Finskoj u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2023. godine.

– Jako teška utakmica, od prve sekunde se vidjelo da će tako biti. Uvjeti su bili teški i protivnik je vrlo nezgodan i tvrd. Imali su na početku veliku šansu, srećom, nisu zabili. Na kraju smo sačekali svoje periode igre, vjetar baš nije dozvolio kombinatoriku, ali ni protivnik. Nismo se uspjeli nametnuti koliko smo željeli. Na kraju smo zahvaljujući individualnoj kvaliteti pobijedili i osvojili vrijedna tri boda. Nisam siguran da će puno ekipa ovdje osvajati tri boda, rekao je Bišćan nakon utakmice te dodao:

– Nisu nas iznenadili, još ih upoznajemo. Oni su ovakvi kakvi su bili sad ovdje, znali smo da će biti hrabri nakon pobjede u Estoniji. Znali smo da će utakmica biti teška. Oni su tvrdi i organizirani, nisu nam puno dopuštali, možemo biti prezadovoljni s rezultatom, zaključio je hrvatski izbornik.

Strijelci su bili Luka Sučić i Marin Ljubičić.

– Finci su nas baš stisnuli prvo poluvrijeme, nismo baš mogli lako doći do gola, imali smo malo šansi, oni su ih više stvorili. Nama je bio problem i prilagoditi se na uvjete, hladno je i puše. Na kraju smo uspjeli zabiti dva gola. Našao sam se u šansi, to je što čekam i hvala Bogu, ušlo je!, rekao je Ljubičić nakon utakmice, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike