10.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Tragedija: Mladi par poginuo jedan dan prije vjenčanja, pokopani u zajedničkoj grobnici

Tragedija: Mladi par poginuo jedan dan prije vjenčanja, pokopani u zajedničkoj grobnici

Martyna (26) je 01.rujna htjela reći “da” svom zaručniku Bartoszu (32). No, do toga nije došlo. Umjesto toga, sada počivaju u zajedničkom grobu, jer su mladenci poginuli 31. kolovoza, piše Fenix magazin.

Kako prenosi poljski informativni portal Interia, Martyna i Bartosz tog su se dana odvezli u svadbenu dvoranu kako bi provjerili je li sve spremno za vjenčanje na kojemu su očekivali više od stotinu uzvanika.

Bio je to drugi termin za njihovo vjenčanje. Prvi su morali otkazati zbog ograničenja povezanih s koronavirusom.

Kad su se vozili kući, dogodila se nesreća, piše Fenix magazin.

Prema preliminarnim nalazima policije Ostrów, njihov je Citroën C3 iznenada proklizao, udario u zaštitnu ogradu i konačno se zaustavio preko ceste.

Kamion koji se približavao s druge strane udario je u bočni dio automobila, koji je potom odbačen s ceste, prevrnuo se i zaustavio na polju kukuruza. Automobil je potpunosti uništen a par je preminuo na licu mjesta.

Vozač kamiona je preživio. Test na alkohol je bio negativan. Službeno se ne zna ništa o rezultatima uzetog uzorka krvi od vozača kamiona.

Policija i tužiteljstvo istražuju kako bi se razjasnile okolnosti koje su dovele do nesreće. Napravljena je i obdukcija dviju žrtava a u međuvremenu Martyna i Bartosz pokopani su u subotu u zajedničkoj grobnici na groblju Niedźwiedz, piše Fenix magazin.

Najnovije

Još iz rubrike