18.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Stravična tragedija na Krku: Dijete (11) palo s gradskih zidina na oštre...

Stravična tragedija na Krku: Dijete (11) palo s gradskih zidina na oštre stijene, nije mu bilo pomoći

U nedjelju navečer na Krku je došlo do tragedije. 11-godišnji dječak pao je s gradskih zidina na oštre stijene.

U parku na Kamplinu u gradu Krku, 11-godišnji dječak je pao s gradskih zidina na oštre stijene na nepristupačnom dijelu obale. Ozljede koje je zadobio prilikom pada bile su preteške.

Novi list piše da neslužbeno doznaje kako se radi o češkom državljaninu koji je u društvu roditelja šetao parkom. U jednom trenutku se popeo na zid iznad provalije visoke desetak metara i pao na stijenje.

Nakon pada dječaka nastala je strka jer se do njega nije moglo prići kopnenim putem. Jedan Krčanin s barkom priskočio je upomoć, dijete prebacio na svoju barku pa ga prevezao do nekoliko desetaka metara udaljene Šotobaterije gdje su dijete preuzeli djelatnici krčke hitne pomoći.

Pokušaji reanimacije trajali su cijelim putem do riječke bolnice gdje su dijete preuzeli liječnici, no 11-godišnjak je podlegao ozljedama.

Zidine s kojih je dijete palo su jedna od najposjećenijih i najpopularnijih vidikovaca koju posjetitelji grada Krka obilaze tijekom cijele godine, a u kojem javni prostor od opasne provalije dijeli nizak kameni zid, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike