11.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Ćiro Blažević teško bolestan, počeo se opraštati: Zbogom, moji Slovenci

Ćiro Blažević teško bolestan, počeo se opraštati: Zbogom, moji Slovenci

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević u teškom je zdravstvenom stanju. U intervjuu za slovenski Sport Klub kazao je kako je loše i oprostio se od Slovenaca i Slovenije.

Novinari SK kontaktirali su ga kako bi govorio o nadolazećoj utakmici Hrvatske i Slovenije, koja se 7. rujna igra u Splitu. U razgovoru im je rekao da je teško bolestan te se oprostio od njih.

“Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan”, naveo Blažević.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Ćiro Blažević boluje od raka. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine. Sedam godina ranije imao je operaciju prostate. Usprkos tome što je pobijedio dva raka, opaka bolest sada se vratila, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike