11.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ćiro Blažević: Nisam dobro, opaka bolest se vratila. Borit ćemo se

Ćiro Blažević: Nisam dobro, opaka bolest se vratila. Borit ćemo se

Nepoderivi Ćiro Blažević po treći put bori se s karcinomom, nakon što je prvu dijagnozu opake bolesti primio prije deset godina. Od tada, dvaput je operirao prostatu i izborio pobjedu. Ali ova utakmica još traje i 86-godišnji Ćiro svakodnevno prolazi kroz terapije i vodi tešku utakmicu iz svog doma u Zagrebu.

“Dvaput sam mu *ebo majku, dat ćemo sve od sebe i ovaj put. Što da ti kažem, nisam dobro, kako bih bio dobar kad imam karcinom s metastazama? Ali nisam klonuo i borit ću se do kraja, znam da je puno toga u glavi”, rekao je Ćiro, s kojim su razgovarali nakon što je pred tv-kamerama, najavljujuć utakmicu Hrvatske i Slovenije na Poljudu, priznao da prolazi kroz tešku dijagnozu.

I ovog ljeta pazio se i nije izlazio koliko je želio, obitelj ga je pazila u vikendici u Crikvenici, ali tada još nije znao u kakvom je stanju. “Prije tri tjedna sam saznao da se bolest proširila. Idem svaki dan na terapiju po pola sata, moji su doktori u Svetoj Nedjelji, nadam se da će oni sve to uspjeti pohvatati kao i do sada. Ja ću napraviti sve što mogu da im pomognem, borit ćemo se, to je sigurno”, priča Ćiro uz kojeg dane provodi sin Miro Blažević Jr.

“Miro je uz mene svaki dan, mogu biti sretan kad vidim koliko divnih ljudi imam pokraj sebe u teškim trenucima, telefon mi ne prestaje zvoniti cijelo jutro”, rekao je Ćiro.

Očekivano je, posebno nakon što je dijagnozu objavio pred tv kamerama i izazvao žurne reakcije mnogih koji ga poznaju. “Hvala svima na podršci, borit ćemo se, hoćemo, hoćemo. To obećavam”, kazao je Ćiro, piše Večernji.

Ćiro Blažević teško bolestan, počeo se opraštati: Zbogom, moji Slovenci

Najnovije

Još iz rubrike