30.2 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Britanka seksualno zlostavljala svoju djecu, mokrila im u čaše...

Britanka seksualno zlostavljala svoju djecu, mokrila im u čaše…

Nakon mukotrpne akcije FBI je prošloga ljeta razotkrio državljanku Velike Britanije koja je seksualno zlostavljala svoju djecu te im čak mokrila u čaše te slučaj proslijedio britanskim vlastima.

Žena u dvadesetim godinama hvalila se da je urinirala djeci u čaše za sok. Naime, svoje bolesne fantazije razmjenjivala je na društvenim mrežama s pedofilima.

Na sudu u Oxfordu u četvrtak majku dvoje djece na šest godina zatvora.

– Kao što znate, ono što se pojavi na internetu, ostaje tamo zauvijek, a vi ste tome podvrgnuli svoju malu djecu – dodao je.

FBI je došao do spomenute majke u sklopu druge operacije istraživanja pedofilije.

Tajni agent FBI-a, koji se predstavljao kao pedofil, razmjenjivao je s njom poruke koje su otkrile njenu seksualnu privlačnost prema svojoj, ali i tuđoj djeci.

Rekla je da ju “napaljuju” muškarci koji se seksualno uzbuđuju na djecu. Jednom prilikom mu je poslala golu sliku sebe s djetetom na kojoj djetetova noga dodiruje njezinu stražnjicu.

No, osim toga poslala mu je i poruku u kojoj kaže da se želi udati za pedofila.

Tijekom istrage je utvrđeno da je žena razmjenjivala poruke i s pedofilom kojeg je kasnije uhitila britanska policija. Preko poruka s pedofilima je dogovarala i zlostavljanje svoje djece uz napomenu da ne želi da ih boli.

Policija ju je uhitila prošlog ljeta i zaplijenila dva telefona na kojima je pronađeno 377 neprikladnih fotografija i videozapisa djece, uključujući filmove koji prikazuju silovanje beba.

Žena je priznala sve za što je se tereti. Priznala je seksualni napad na dijete mlađe od 13 godina, seksualnu aktivnost s djetetom, posjedovanje pornografskih slika maloljetnika te distribuciju nepristojnih slika djece. Nije imala ranijih osuda.

Njen odvjetnik je istaknuo kako se majka kaje te dodao kako je imala “problematično djetinjstvo” tijekom kojeg ju je ujak silovao te da ju je partner također zlostavljao, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike