17.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ubojstvo kod Sesveta: Tupim predmetom usmrtio majku pa bježao policiji, morali ga...

Ubojstvo kod Sesveta: Tupim predmetom usmrtio majku pa bježao policiji, morali ga vezati

Policija je dan poslije stravičnog ubojstva kod Sesveta objavila detalje:

U petak, 3. rujna oko 16.40 sati na području Sesveta, Kraljevečki Novaki, u obiteljskoj kući 43-godišnjak je tupim predmetom ubio 67-godišnjakinju s kojom je obiteljski povezan.

Odmah po saznanju o mogućem počinjenom kaznenom djelu, na adresu obiteljske kuće gdje je u dvorištu iste bilo vidljivo beživotno tijelo ženske osobe pristigli su policijski službenici iz obližnjih policijskih postaja kao i pripadnici Interventne jedinice policije koji su posumnjali da se u kući nalazi muška osoba. Nakon izdanih naredbi tada nepoznatom muškarcu da izađe iz kuće, te prilikom izlaska i uočavanja policijskih službenika krenuo je u suprotnom smjeru od njih te su policijski službenici s ciljem sprječavanja bijega, nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i priveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Očevidom je rukovodilo Državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Kako se neslužbeno doznaje, odrasli sin ubio je majku.

– Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih cijeli svoj život – govori jedan od susjeda.

Hitna pomoć pregledala je ženu i mogla samo proglasiti smrt.

– I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti – govori drugi susjed.

Svi susjedi s kojima su 24sata pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina, pišu 24sata.

Strava u Sesvetama: Pronašli tijelo žene, policija sumnja na ubojstvo, privedena jedna osoba

Najnovije

Još iz rubrike