17.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Sanader optužio Most da se prodao Puljku, Markotić mu odgovorio: Nije sačuvao...

Sanader optužio Most da se prodao Puljku, Markotić mu odgovorio: Nije sačuvao ni mrvicu vlastitog dostojanstva, mora se prostituirati i ulizivati Plenkoviću

Josip Markotić u aktualnom sazivu splitskog Gradskog vijeća postao je najaktivniji vijećnik MOST-a, a danas nije propustio komentirati nedavnu medijsku izjavu političkog tajnika HDZ-a i šefa HDZ-a splitsko-dalmatinskog, Ante Sanadera.

Naime, Sanader se pita zašto nitko Ivicu Puljka, splitskog gradonačelnika, ne pita koliko je platio podršku MOST-a i SDP-a.

– Ono kad čovjek čija je cijela politička karijera obilježena spletkaranjem, ucjenama, političkom trgovinom, korupcijom i lažima, ne može razumjeti da postoje ljudi koji nisu korumpirani beskičmenjaci poput njega – komentirao je Markotić, pa je potom konstatirao da mu je u biti žao Sanadera.

– Već polako gazi prema starosti i nije uspio sačuvati ni mrvicu vlastitog dostojanstva već se i pod stare dane mora i dalje prostituirati i ulizivati Plenkoviću (koji traži priliku i način da ga se riješi) ne bi li ga ovaj još malo zadržao na poziciji moći – zaključuje MOST-ovac, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike