11.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Glasovac: Tko ne želi bili član stranke ili poštivati pravila stranke, ima...

Glasovac: Tko ne želi bili član stranke ili poštivati pravila stranke, ima izbor

O situaciji u SDP-u u Dnevniku N1 govorila je potpredsjednica stranke Sabina Glasovac.

Odluku o onima koji žele participirati u Klubu, kada se govori o nezavisnim zastupnicima koji nisu članovi stranke, donosi određeno tijelo, u ovom slučaju to donosi Klub, a sve je propisano Poslovnikom, pojasnila je Glasovac i dodala:

“Nemojmo zaboraviti da smo mi politička stranka… Birači su nam dali povjerenje na izborima da provodimo određene politike. Ne mogu gledati u staklenu kuglu, ne mogu predvidjeti u kojem pravcu će situacija ići. Ne bih ništa najavljivala ni prejudicirala.”

Navela je da je i ona u prošlom mandatu bila članica Kluba i nije se uvijek slagala s politikom stranke. “Podržavam da i drugi članovi stranke javno iznose svoje stavove. Sve drugo radila sam za stranku i u interesu stranke. Ako ne želiš biti član stranke ili ne želiš poštivati pravila stranke na koja si pristao samim ulaskom u stranku, naprosto imaš izbor”, poručila je Glasovac.

Davor Bernardić danas je poručio kako nema ambicije vratiti se na čelo stranke.

Navela je da je danas slušala 50 govora, među kojima i onaj Bernardića, za koji kaže da je bio dobar govor kojim je ukazao na neke bitne stvari.

Grbin: Nije logično da stranka koja čini klub u Saboru ne može odlučivati o članovima

Napeto u SDP-u: Bernardić držao govor o krizi u stranci, dio ljudi otišao, drugi ga htjeli prekinuti, javio se i Grbin

Najnovije

Još iz rubrike