4.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zlatku Mateši pripala važna uloga na vjenčanju Snježane Mehun, uz mladence su...

Zlatku Mateši pripala važna uloga na vjenčanju Snježane Mehun, uz mladence su bili i brojni poznati prijatelji

Snježana Mehun i Franz Schillinger organizirali su svadbu koja će njihovim gostima sigurno ostati još dugo u pamćenju jer su priredili pravi spektakl.

Za svoju lokaciju iz snova odabrali su Kornate, a uz njih su cijelo vrijeme bili i ponosni kumovi, a u tim su se laskavim titulama našli njihovi bliski prijatelji Zlatko Mateša i Antea Kodžoman.

Uz mladence su na njihov najvažniji dan i bili drugi brojni poznati prijatelji poput Nives Celzijus, Davora Garića, Ane Rucner, te Gorana Beloševića i Ecije Ivušić koja je nakon crkvene ceremonije uhvatila i vjenčani buket.

Vjenčanje je održano u crkvi Blažene djevice Marije na Kornatima, a plovilo se i zadarskim arhipelagom koji su zajedno s uzvanicima obišli jahtom.

Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a ona tada još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike