10.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nives je na svadbu Snježane Mehun došla bez grudnjaka, a voditelj snimio...

Nives je na svadbu Snježane Mehun došla bez grudnjaka, a voditelj snimio škakljivu situaciju: Jesu li mi ispale?

Na svadbi poduzetnika Snježane Mehun i Franza Schillingera voditelj Davor Garić snimio je jednu škakljivu situaciju. Naime, Nives Celzijus pokušavala je uhvatiti što bolju fotku prijateljice, a zamalo su joj ispale grudi iz haljine koja je imala veliki dekolte. Nives ovaj put nije imala ni grudnjak.

Davor je snimao što Nives radi iza njezinih leđa, a pohvalio ju je i za trud.

Voditelj se kasnije i približio Celzijus, a vidjelo se da je samo sekunda nedostajala da obožavatelji vide njezine gole grudi.

– Jesu li mi ispale cice? – smijala se Nives pa navukla haljinu.

Podsjetimo, sudbonosno ”da” Snježana Mehun i Franz Schillinger izrekli su u krugu obitelji i prijatelja, a brojni poznati uzvanici na društvenim mrežama podijelili su fotografije i snimke mladenaca koji su pozirali ispod austrijske zastave. Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će se s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljati na jahti krstareći Jadranom.

Među brojim poznatim uzvanicima su Ecija Ivušić i njen dečko Goran Belošević, Ana Rucner i Nives Celzijus koja je na društvenim mrežama pokazala i kombinaciju koju je odabrala za svadbu prijateljice. Inače, Snježana je svoje bliske prijatelje nedavno okupila i brodom odvela do Hvara gdje je bio održan dio njezine djevojačke zabave.

Na društvenim mrežama tada je podijelila nekoliko videozapisa, a posebno se zahvalila svojoj kumi Antei Kodžoman koja je tijekom večere u jednom poznatom restoranu na Hvaru održala i govor te je rekla kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo te da je njihova priča trebalo završiti baš ovako – vjenčanjem, a vjenčanicu koju je Snježana danas nosila dizajnirao je Tin Brišar, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike