-0.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Zaboravljeno automobilsko blago: Na aukciju ide više od 170 automobila prekrivenih...

VIDEO Zaboravljeno automobilsko blago: Na aukciju ide više od 170 automobila prekrivenih prašinom

Danas su stanovnici Londona mogli prisustvovati aukciji kolekcije od 174 automobila u skladištu. Kolekcija uključuje automobile u različitim stanjima, od malenih Mini Morrisa do klasičnih Mercedesa i Porschea.

Čini se kako su automobili dio privatne kolekcije, a prema videozapisu objavljenom na YouTubeu (kanal ‘The TFJJ‘), svaki od njih radi, a neki se mogu čuti u istom. Unatoč tome, čini se kako će svakom biti potrebno više od jednog brzinskog pranja kako bi opet bili spremni za cestu.

Iako mnogi ne izgledaju loše, na dosta njih se čini da njihovi problemi možda koštaju više od njih samih, a tu su i primjerci prekriveni s toliko prašine da jednostavno nije jasno u kakvom je stanju automobil.

Prema Instagram stranici London Barn Finds, koja je zadužena za ovu aukciju, pravi dragulji ove kolekcije uključuju Porsche 911 iz 1973. godine, BMW 2002 iz 1975. godine, Mercedes G-klasa iz 1987., a tu je i mnoštvo Mercedesovih i Land Roverovih starih klasika.

Svi automobili također su navedeni na eBayu, zajedno uz priložene fotografije. Postoje razlozi za vjerovati da prodavač precjenjuje kolekciju, prema njegovoj procjeni ona bi trebala vrijediti više od milijun funti (8.7 milijuna kuna), piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike