10.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina se oglasila nakon donošenja presude o skrbništvu nad sinom: Znam da...

Severina se oglasila nakon donošenja presude o skrbništvu nad sinom: Znam da nije gotovo, ali bitka je dobivena

Pjevačica Severina dobila je zajedničko skrbništvo nad sinom koji je zadnjih 20 mjeseci živio sa svojim ocem, srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem, kako je potvrdio Severinin odvjetnik Mate Matić.

O svemu se sada oglasila i Severina koja je prokomentirala presudu Županijskog suda u Splitu.

“Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje”, stoji u Severininoj izjavi koju je poslao njezin PR tim.

Severina je na svojem koncertu u Luštici u Crnoj Gori publici dala naslutiti da joj je vraćeno skrbništvo nad sinom.

“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma”, poručila je Severina s pozornice nakon što je izvela pjesmu “Rođeno moje i tom rečenicom mnoge ostavila u nedoumici, a njezinu izjavu možete pogledati OVDJE.

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odlučeno je da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom. Preostaje nam vidjeti hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, kazao je odvjetnik pjevačice.

“Odluku nisam vidio, ali je definitivno to – to. To je bio dio našeg zahtjeva, da ravnopravno skrbništvo imaju majka i otac, s tim da je odlučeno da će prebivalište djeteta biti kod majke”, dodao je Matić.

Podsjetimo, sud je krajem 2019. godine donio privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da njezin sin kojeg je dobila sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem živi s ocem. U skladu s tom odlukom imala ga je pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda, te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.

Severina i Milan su se nedavno pojavili na Županijskom sudu u Splitu, na ročištu u kojem se odlučivalo o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom. Popović nije davao izjave, a Severina je bila izjavila kako se nada da će sina viđati češće.

“Jako sam tužna. 20 mjeseci moje dijete je bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu”, rekla je za Dnevnik Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik.

“Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom vremenskom periodu”, izjavio je tada Matić, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike