15.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su ih šokirali: Otkrili...

Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su ih šokirali: Otkrili su istinu o svom sinu

Donna i Vanner Johnson iz Utaha odlučili su iz zabave kupiti komplet za testiranje DNK, ali kada su mjesec dana kasnije dobili rezultate, cijeli im se svijet preokrenuo.

Saznali su da njihov 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za umjetnu oplodnju, nije Vannerovo biološko dijete. Ispostavilo se da je došlo do greške u klinici te da je Donnina jajna stanica slučajno oplođena spermom nepoznatog donora.

Vanner je rekao da nije mogao sasvim dokučiti što se dogodilo. – Kada sam ugledao da je otac nepoznat, pomislio sam ‘kako to mislite’. Ja sam mu otac, kazao je.

Vanner i Donna odlučili su se na umjetnu oplodnju 2007. godine, nakon što nisu mogli zatrudnjeti s drugim djetetom, navodi LAD Bible.

Donna je rekla da je znala da nešto nije u redu kad su rezultati testa pokazali da su njihova djeca samo polubraća, povezana preko nje. Par se šokirao kada je saznao da je došlo do oplodnje tuđom spermom.

– Shvaćate da postoji ta mogućnost, ali se doima nemoguća, kazao je Vanner. Par je priznao da godinu dana nisu sinu otkrili istinu, a potom su krenuli u potragu za njegovim biološkim ocem.

Nakon što su pronašli slučajnog donora, Vanner su mu se javio i imali su, kako kaže, “najluđi razgovor u životu”. Muškarac i njegova partnerica sada, kao i Donna i Vanner, podnose tužbu protiv klinike, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike