Barišić briljirao u Old Firmu pa se emotivno slomio pred navijačima poslije utakmice, evo zašto je plakao

Ilustracija

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić prema riječima navijača odigrao je „kao Marcelo“ u velikom Old Firmu, namjestio je gol i bio neprelazan, međutim po završetku susreta slomio se i rasplakao na travnjaku. Škotski mediji tvrde – bio je emotivan jer mu je ovo posljednji derbi pred navijačima Rangersa.

Bornin Rangers FC pobijedio je Celtic 1:0, a hrvatski reprezentativac namjestio je pobjednički gol na susretu, međutim mogao bi postati žrtva bolnih rezova na koje su Steven Gerrard i društvo prisiljeni zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Za bivšeg braniča Osijeka i Dinama navodno je zainteresiran Jose Mourinho i spreman je potrošiti 13.000.000 eura. To je iznos ispod kojeg Rangers neće ići…

“Po ispadanju iz Lige prvaka pisalo se – netko će morati otići. Ako je to Borna, mogu reći da je bio dobar sluga kluba, sjajno je igrao u našem dresu, ali neće pronaći bolje mjesto za igranje nogometa od našeg klub,“ kaže legenda kluba Kris Boyd.

Transfer bi se trebao odigrati u sljedeća tri dana jer toliko, naime, još traje ljetni prijelazni rok. Borna će izgleda na putu na okupljanje reprezentacije za rujanske kvalifikacije zastati u Rimu, obaviti posao i produžiti kući, piše Gol.hr

Share This Article