19.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sramotan oglas Splićanke: Iznajmljujem stan, cijena 350 eura, ali samo rimokatolicima. Zabranjeno...

Sramotan oglas Splićanke: Iznajmljujem stan, cijena 350 eura, ali samo rimokatolicima. Zabranjeno imati odnose prije braka, a donesite mi i uvjerenje da ste primili sakramente

Facebokom se proširio oglas jedne ‘gospođe’. Građani tvrde da je oglas autentičan. I Slobodna Dalmacija se dala u potragu za oglasom – i zaista, autentičan je. Ostavila ga je jedna mlada Splićanka u zagrebačkoj grupi Podstanar.hr – najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu.

Evo oglasa:

Screenshot Facebook

Potom su se javili brojni FB komentatori:

Screenshot Facebook

Oglas možete naći OVDJE.

A evo i sadržaja cijelog oglasa:

– Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji.Samo bez suvišnih komentar, hvala – napisala je ta gospođa u spomenutoj grupi, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike