10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina se javila s broda, nije se obazirala što joj vjetar neprestano...

Severina se javila s broda, nije se obazirala što joj vjetar neprestano rastvara ogrtač, a ne žale se ni obožavatelji!

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je najavila svoj sljedeći nastup zanimljivom snimkom s broda.

“Luštica, ja ću se polako uputit… Kažu neće biti kiše, a ako i bude – nismo od šećera. Vidimo se 29.08.” napisala je uz video u kojem je oduševila pratitelje izgledom.

Nosila je lagani ljetni ogrtač koji joj je vjetar stalno rastvarao pa je pokazala i svoj minijaturni bikini sa šljokicama.

“Čovjek te se ne može nagledati”, “Nema ljepše”, “Kako si zgodna”, “Najljepša žena”, samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila ispod videa, a pratitelje je još više zapanjila svojom prethodnom objavom u kojoj je pokazala nevjerojatne vještine.

“Majmun na drvetu i riba u moru”, napisala je u opisu snimke na kojoj se penje na stablo i visi naglavačke, a snimila se i kako skače u more.

“Ti si Benjamin Button, majke mi!” poručila joj je voditeljica Paola Valić Bekić, dok je Viktorija Rađa šaljivo primijetila kako je ovo tipično ponašanje za žene u njezinim godinama, a svi su se složili da je lijepa i naglavačke.

Inače, Severina se prošlog tjedna razvela od Igora Kojića s kojim je u braku bila od 2015. godine, no već se dugo šuškalo da im je došao kraj, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike