19.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Žena odvozila 1.000 sati vožnje i još uvijek nije položila vozački ispit

Žena odvozila 1.000 sati vožnje i još uvijek nije položila vozački ispit

Tag24 piše da jedna žena iz Engleske već 30 godina bezuspješno pokušava položiti vozački ispit. Nikako joj ne uspijeva. Osim što je sigurno izgubila par godina života i mnogo živaca tijekom svih pokušaja, njena želja da sjedne sama za volan ju je i poprilično koštala.

Odvozila je preko 1.000 sati što ju je koštalo okvirno preko 11.000 eura. Kako je to moguće? Nitko ne zna, no ostaje činjenica da Isabelle Stedman i dalje nema vozačku dozvolu.

Danas 47-godišnja Britanka je svoj prvi sat vožnje imala u dobi od 17 godina i već je tada primijetila da nešto nije kako spada. Svaki put kada bi sjela za volan počela se tresti, nekontrolirano znojiti, a nije rijetkost da je plakala pa čak dobila i napadaje panike. Objasnila je da svaki put kada sjedne za volan ima osjećaj da joj je to prvi put. Dogodi se da joj se mozak jednostavno isključi, a kada dođe k sebi auto se nalazi negdje uz rub ceste. Nije ga ona odvozila, nego je upravljanje preuzeo instruktor.

Majka dvoje djece je očajna i objašnjava da bi rado htjela svoju djecu odvesti negdje, no već je toliko istraumatizirana da vjeruje kako nikad neće biti za to sposobna.

Ono što je zanimljivo je činjenica da ona nikad nije imala neugodnih ili traumatičnih iskustava u prometu. Unatoč dugogodišnjoj kalvariji, ona je odlučna da jednog dana sjedne samostalno za volan, prenosi Novi list.

Najnovije

Još iz rubrike