16.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pogledajte luksuz u Dubrovniku u kojem uživa Demi Moore, vilu u kojoj...

Pogledajte luksuz u Dubrovniku u kojem uživa Demi Moore, vilu u kojoj boravi posjetile su već brojne zvijezde!

Demi Moore objavom na društvenoj mreži otkrila je kako ljetuje u Dubrovniku.

Iako ima 59 godina, izleda poput djevojčice. Dokazuju to i brojni komplimenti koje je dobila, ali i njezina nevjerojatna linija koju ponosno pokazuje u badiću. Odsjela je u luksuznoj vili Agavi u kojoj većinu vremena provodi na terasi uživajući u društvu prijatelja. Prelijepa vila krije interijer u mediteranskom stilu.

Glumici i društvu na raspolaganju su bazen, jacuzzi, sauna, fitness i brojni drugi sadržaji. U vili su već boravile brojne zvijezde poput Mickeyja Rourkea i Kevina Spaceyja, a slavni niz nedavno je nastavio Harrison Ford. On je, poput brojnih drugih zvijezda, prošetao starom jezgrom grada na oduševljenje turista, ali i ugostitelja koji sa zvijezdama uglavnom imaju dobra iskustva.

”Catherine Zeta Jones, njezin suprug Michael, John Malkovich, Eva Longoria, Roman Abramovich, katarski šeik, bila je i Beyonce”, priča ugostitelj Stjepan perić.

Jedna od zvijezda koje su uživale u luksuzu vile Agave je i holivudski glumac Christopher Walken. Vodičica se prisjetila njegova neobičnog zahtjeva.

”On je mislio da je gotov kad je došao ovdje, pa se zakrabuljio, umaškarao se da ga se ne prepozna, a kad je vidio da ga nitko nije prepoznao, onda se normalno obukao”, ispričala je Maja Milovčić, turistički vodič.

Nadamo se da će i Demi prošetati najljepšom ulicom na svijetu, kao što je to napravila prije šest godina, kada je Dubrovnik i našu obalu posjetila u društvu sa svoje tri kćeri, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike