10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada...

Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

Supruga legendarnog vozača Michaela Schumachera, Corinna Schumacher, dala je rijedak intervju za medije i to u sklopu najave nadolazećeg dokumentarnog filma o njegovu životu koji će biti prikazan za mjesec dana.

U njemu će biti prikazane dosad neviđene snimke, a u objavljenom traileru njegova mu obitelj odaje počast, njegovu snažnom karakteru i volji dok se nastavlja boriti za život nakon teške nesreće koju je doživio na skijanju prije osam godina.

“Osjećala sam da je on netko poseban. Mislim da je jednostavno mentalno jak, izuzetno snažan. I da mi i dalje svaki dan pokazuje to”, izjavila je Corinna koja se za Michaela udala prije 26 godina i mnoge iznenadila svojim obraćanjem.

O Michaelu će osim nje govoriti i njegov sin Mick koji je krenuo očevim stopama u svijetu Formule 1.

“Kada ga pogledam, samo pomislim da želim biti poput njega”, izjavio je.

U filmu će biti prikazana vozačeva nevjerojatna karijera, sve od dana kada je kao dječak vozio karting pa sve do rekordnog sedmog prvenstva i posljednje svjetskog na kojem je sudjelovao 2004. godine.

U dokumentarcu će se pojaviti i Michaleov brat Ralf Scumacher, kolege Sebastian Vettel i David Coulthard te jedan od vodećih ljudi Formule 1 Bernie Ecclestone. Njegova menadžerica Sabine Kehm opisala ga je kao obiteljski dar voljenom mužu i ocu.

“Michael Schumacher redifinirao je profesionalni imidž trkaćeg vozača i postavio je nove standarde, U potrazi za savršenstvom nije štedio sebe ni svoj tim, dovodeći sve do najvećih uspjeha. Kako bi sačuvao svoju privatnu sferu kao izvor snage, uvijek je rigorozno i dosljedno odvajao privatni život od javnog. Ovaj film će govoriti o obata svijeta. To je dar njegove obitelji, svom voljenom mužu i ocu”, zaključila je, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike