13.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Majerov oproštaj od Dinama: Odlazim sretan, ne žaleći za ničim

Majerov oproštaj od Dinama: Odlazim sretan, ne žaleći za ničim

– Nažalost, nije ispalo najbolje, onako kako smo zamislili. Općenito s mišlju u glavi da imamo zaostatak od 3:0 nije lako igrati. Doslovno moraš odigrati perfektnu utakmicu, mora se poklopiti puno stvari. Bila je teška utakmica, ali dali smo sve od sebe, rekao je Lovro Majer nakon dvoboja protiv Šerifa, što mu je bila posljednja utakmica u dresu Dinama.

Iako se od modrog dresa nije oprostio plasmanom u Ligu prvaka, ističe kako ne žali ni za čim.

– Proveo sam prekrasne tri i pol godine. Naravno, bilo je i teških trenutaka, ali to je normalno. Takvi trenuci te izgrade kao osobu, kao igrača, ali isto tako u zadnjih godinu, godinu i pol dana bilo je prekrasno i mogu reći da sam na neki način ispunio svoj san. Napravio sam s jedne strane što sam zamislio i to po što sam došao ovdje, rezultate koje smo postizali. Mogu reći da sretan odlazim, ne žaleći za ničim. Bilo bi puno ljepše da je završilo prolaskom u Ligu prvaka, ali ne žalim za ničim.

Majer je stigao u Maksimir prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a ranije je igrao za Dubravu i Trnje u Zagrebu.

– Dinamo je za svakog igrača koji je rođen u Hrvatskoj, kamoli za nekog tko je rođen u Zagrebu i odrastao poput mene, najveći klub. Ne samo u Hrvatskoj, nego na cijelom Balkanu. Za svakog je to najveća moguća stepenica koja se tiče ovog dijela. Ja sam ispunio taj dio i spreman sam za novi iskorak i po meni sve se poklopilo kako treba, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike