16.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Liječnik Srića opleo po Milanoviću: Predsjedniče, pozivam te na Covid Odjel da...

Liječnik Srića opleo po Milanoviću: Predsjedniče, pozivam te na Covid Odjel da vidiš kako se pacijenti bore za svaki dah

Pulmolog Saša Srića napisao je objavu na svojoj Facebook stranici u kojoj je naglasio važnosti cijepljenja i pridržavanja epidemioloških mjera kako bi se osiguralo zdravlja cijele nacije.

Naglašava kako brojke rastu dok interes za cijepljenjem pada, a broj hospitaliziranih i onih pacijanata na respiratoru nažalost raste. Što je, kako kaže, bilo očekivano,ali svakako neželjeno.

Jasno je odbrusio i predsjedniku Zoranu Milanoviću i pozvao ga na covid odjel da vidi “kako se pacijenti bore za svaki dah”.

“Dok svi znanstvenici i liječnici neumorno pozivamo i apeliramo na cijepljenje i pridržavanje epidemioloških mjera jer su jedini spas vrlo bahato u njegovom stilu predsjednik RH Zoran Milanović aktualne mjere smatra nepotrebnim i protivi im se zagovarajući švedski model koji je pokosio brojne živote. Predsjedniče, prepusti struci da procijeni i ocijeni što je najpametnije, a kad sve krene pozivam te na Covid Odjel da vidiš kako se pacijenti bore za svaki dah. Ovu pandemiju moramo i hoćemo pobijediti,ali samo sa čvrstim stavom i na zdravim temeljima”, napisao je doktor Srića, piše RTL.

Milanović o epidemiji: Ove mjere same po sebi više nemaju nikakvog smisla

Najnovije

Još iz rubrike