4.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Progovorila je djevojka Amy Winehouse i otkrila intimne detalje njihova odnosa: 'Bile...

Progovorila je djevojka Amy Winehouse i otkrila intimne detalje njihova odnosa: ‘Bile smo posebne’

Catriona Gourlay, nekadašnja ljubavnica Amy Winehouse koja je umrla prije deset godina, tvrdi da je pjevačica uvijek imala problem sa svojom seksualnošću.

Catriona je bila jedna od najbližih njezinih prijateljica i, kako kaže, njih dvije su imale “nedefiniranu” vezu i jako su se voljele, što je pjevačicu zbunjivalo. Ona je za BBC iskreno govorila o Amy pa priznala da je znala da je lezbijka jer sa 20 godina imala vezu, ali pjevačica još nije.

“Amy je pisala citate dok sam spavala, pisala je kako sam najljepša djevojka koju je vidjela pa se pitala kako sam tako lijepa i kad spavam i kad sam budna. Naša veza je bila posebna”, kaže Catriona.

Ona se prisjetila i kako se Amy šalila da postaje lezbijka poslije četiri likera.

“Ljudi nisu shvaćali koliko je volim i koliko mi je stalo do nje, kao i da bih učinila sve što je u mojoj moći da ona bude sretna”, dodala je Amyjina nekadašnja ljubavnica.

Druga prijateljica, Naomi, njihovu vezu opisala je kao “djecu koja trče po Londonu i rade nestašne stvari za koje ne žele da saznaju njihovi roditelji”. Prijatelji su se stalno šalili oko toga što su Amy i Catriona “u vezi”.

Otac Amy Winehouse priznaje da se njegova kćer borila s mentalnim problemima, te da je cijela obitelj pokušala je odmaknuti od alkohola i droge ali da im to nikako nije polazilo za rukom.

“Bilo je užasno gledati kako vaše dijete pred vašim očima umire i nestaje. Mogla sam samo gledati i čekati”, rekla Amyjina majka Jannis. Tog 23. srpnja 2011. godine, britanska zvijezda je pronađena mrtva u svom stanu u sjevernom Londonu. Pored nje su bile tri prazne boce votke. Imala je 27 godina, piše Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike