16.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Račun s plaže postao apsolutni hit: Evo koliko košta "neću ništa"

Račun s plaže postao apsolutni hit: Evo koliko košta “neću ništa”

Naime, na Facebook stranici “Podgorički vremeplov” objavljena je fotografija računa izdanog na plaži Jaz u Budvi, na kojem je kao artikl upisan odgovor troje gostiju “neću ništa” i naplaćen im svakom po 50 centi.

Dok je u komentarima grupa korisnika isticala da je ovakva praksa normalna širom Europe, odnosno da se mjesto u ugostiteljskom lokalu plaća u zavisnosti od lokacije, drugi su se dobro zabavili.

“Za one djevojke sa stola preko puta što je, e, od mene za njih pošalji ništa”, “Ovo neću ništa valja uzimati”, “Mogu li udahnuti? Može… 0.50e”, “Nego što? “Neću ništa” i “daj mi samo čašu vode s dosta leda”… Takvi gosti najviše posla naprave… Da trčiš s vodom, pepeljarom, daj šifru za internet, donesi mi još malo leda, aj pogledaj taj aparat kao da je traka pri kraju, imaš li da mi usitniš 50 centi ali imam samo 40”, “Fora bi bilo napraviti koktel i nazvati ga “neću ništa”, glasili su neki od komentara, piše Blic.

Vjeruje se da je ovo samo dobar marketinški trik ili šala vlasnika lokala, koja je našila na dobar prijem na društvenim mrežama, piše Dnevnik.ba

Najnovije

Još iz rubrike