Hajduk lomio i zasluženo slomio fenjeraša duboko u sudačkoj nadoknadi

Bio je to jedan od onih dana kada lopta neće pa neće u mrežu. Hajduk je potpuno dominirao, bio za klasu bolji protivnik, ali Hrvatski dragovoljac uporno je odolijevao svim napadima i nije dozvolio pogodak.

Dugo Splićani nisu stvorili ovako puno prilika, bili su opasni iz svih pozicija, no što zbog nepreciznosti napadača, a što zbog velike večeri Zvonimira Šubarića do samog kraja na semaforu je stajalo 0:0.

Već u prvom poluvremenu Hajduk je imao niz jako dobrih situacija, a najbliže pogotku došao je kada je Marko Livaja odlično pucao glavom, a lopta pogodila vratnicu.

U nastavak susreta Hajduk je krenuo odlučan da što prije dođe do pogotka. No i dalje se domaćin uz dosta sreće držao u egalu.

Kako je susret odmicao, tako su i igrači Hrvatskog dragovoljca sve češće završavali na travi, neki opravdano, a neki neopravdano.

Nekako je cijelo vrijeme u zraku visio gol, činilo se da će se Splićani izvući i tako je bilo.

U 95. minuti prvo je Lovrencsics stresao gredu, a zatim je Dimitrov nakon ubačaja s lijeve strane glavom loptu prebacio na drugu vratnicu gdje je Ćosić neoprezan, Simić mu bježi i iz blizine zabija za pobjedu, piše RTL.

Share This Article