17.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Veliki zaokret u posljednji trenutak! Ipak osiguran televizijski prijenos Rijekine utakmice

Veliki zaokret u posljednji trenutak! Ipak osiguran televizijski prijenos Rijekine utakmice

Nogometni zaljubljenici u Hrvatskoj zamalo nisu mogli biti u mogućnosti pogledati sraz PAOK-a i Rijeke, koji se od 20 sati igra u Solunu. Niti jedna TV kuća u Hrvatskoj nije sve do danas poslijepodne bila zainteresirana za prijenos. HNTV je pokušavao, ali bilo im je preskupo. Cijena je isprava bila dosta visoka, ali uz velike napore Rijekinog predsednika Damira Miškovića značajno pala na 12.000 eura. Što je na koncu RTL odlučio platiti.

Rijeka protiv PAOK-a ne igra pripremnu utakmicu, nego play-off Konferencijske lige. Igra utakmicu koja bi joj mogla donijeti jesen u Europi, nekoliko milijuna eura s kojima će daleko lakše preživjeti sezonu. PAOK je ozbiljna europska momčad, Solun ima krasan stadion, sjajne navijače. Rijeka s druge strane već tjednima igra odličan nogomet. Bilo je skoro sigurno da prijenosa u Hrvatskoj neće biti i onda je oko 15 sati stigla dobra vijest…

– Utakmicu PAOK – Rijeka (20 sati) možete pratiti na RTL.hr televiziji. HNK Rijeka zahvaljuje se RTL-u što je prepoznao važnost utakmice i omogućio navijačima Rijeke prijenos utakmice – objavila je Rijeka na svojoj službenoj Facebook stranici, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike